arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۰۶۸۶۰
تاریخ انتشار: ۲۴ : ۱۷ - ۲۱ مهر ۱۳۹۸

5  ماده غذایی ضد التهابی برای کاهش درد

محققان دانشگاه پنسیلوانیا در پژوهشی گسترده تلاش کردند مواد غذایی را که می توانند در کاهش التهاب موثر باشند شناسایی کنند. این مواد غذایی را می توان به سادگی در هر خانه ای تهیه کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

محققان دانشگاه پنسیلوانیا در پژوهشی گسترده تلاش کردند مواد غذایی را که می توانند در کاهش التهاب موثر باشند شناسایی کنند. این مواد غذایی را می توان به سادگی در هر خانه ای تهیه کرد.

به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، این 5 ماده غذایی را می توانند افراد مختلف از هر گروه سنی و شرایط فیزیکی به راحتی مصرف کنند البته مشروط بر آن که زیاده روی نکنند.

5  ماده غذایی ضد التهابی برای کاهش درد

روغن زیتون

محققان معتقدند که ماده شیمیایی موجود در روغن زیتون، آنزیم های التهابی را به همان روشی که ایبوپروفن انجام می دهد ، مهار می کند. بر این اساس می توانید روغن زیتون را روی سبزیجات، سالادها و سایر غذاها بریزید.

5  ماده غذایی ضد التهابی برای کاهش درد

آناناس

Bromelain ، یک آنزیم هضم پروتئین در این میوه گرمسیری است که آناناس را به یکی از قوی ترین غذاهای ضد التهابی تبدیل می کند. مطالعات نشان می دهد که خوردن آناناس ممکن است درد را در بیماران مبتلا به آرتروز زانو و روماتیسم و تورم پایین در مبتلایان به سندرم تونل کارپ کاهش دهد. تحقیقات نشان می دهد که آناناس می تواند در هضم غذا نیز کمک کند.

5  ماده غذایی ضد التهابی برای کاهش درد

سیب

این میوه  محبوب یکی از غذاهای زیادی هستند که باعث کاهش التهاب می شود زیرا حاوی کورستین ، یک آنتی اکسیدان ضد التهاب است. جای تعجب نیست که خوردن روزی یک عدد سیب شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز می کند.

5  ماده غذایی ضد التهابی برای کاهش درد

آجیل و دانه ها

انواع آجیل و دانه ها مقدار خوبی از منیزیم ، ال آرژنین و ویتامین E دارند که ممکن است در کنترل التهاب موثر باشد. گزینه ایده آل آجیل خام و بدون نمک است. گردو ، بادام زمینی ، بادام ، پسته ، تخم کتان و دانه چیا در این موضوع موثر است.

5  ماده غذایی ضد التهابی برای کاهش درد

سبزیجات برگ سبز

سبزیجاتی مانند کلم ، اسفناج، کاهو و چغندر و موارد مشابه غذاهای ضد التهابی هستند زیرا این گیاه ها با کاروتنوئیدهای ضد التهابی غنی شده اند. این ماده رنگدانه های گیاهی به رنگ سبز و نارنجی ایجاد می کند و در نتیجه آنها را به غذاهای عالی تبدیل می کند که باعث کاهش التهاب می شوند.

نظرات بینندگان